- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 836
- بازدید: 30
- 1403/09/17 - 11:33:39
کارشناس ارشد تغذیه:
سیب جزء سالمترین میوهها است
کارشناس ارشد تغذیه گفت: سیب یک میوه فوقالعاده با فواید گسترده برای سلامت بدن است. انتخاب نوع مناسب سیب و مصرف منظم آن میتواند به بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بسیاری از بیماریها کمک کند.
فرح ناز روح اله زادگان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «افق سرعین»، گفت: سیب یکی از سالمترین میوههاست که به دلیل خواص متنوعش، در بسیاری از رژیمهای غذایی توصیه میشود. این میوه سرشار از فیبر، ویتامین C، آنتیاکسیدانها و مواد مغذی مختلف است. علاوه بر این، کالری کم و طعم خوشایند آن باعث شده است که هم در رژیمهای لاغری و هم در رژیمهای تقویتی جایگاه ویژهای داشته باشد.وی با اشاره به
تفاوتهایی سیب قرمز با سایر سیب ها
افزود: سیب قرمز معمولاً شیرینتر و آبدارتر است و پوست آن سرشار از آنتیاکسیدانها
مانند کوئرستین و آنتوسیانینها است. این ترکیبات به کاهش التهاب، محافظت از قلب و
پیشگیری از سرطان کمک میکنند. همچنین، به دلیل میزان بالای فیبر محلول در سیب
قرمز، برای سلامت گوارش بسیار مفید است.
این کارشناس
ارشد تغذیه در ادامه گفت:
سلامت قلب فیبر
موجود در سیب سطح کلسترول خون را کاهش میدهد و پتاسیم موجود در آن فشار خون را
تنظیم میکند.
روح اله زادگان مطرح کرد: پوست
سیب حاوی مقدار زیادی فیبر و آنتیاکسیدان است. بهویژه در سیب قرمز، بسیاری از
مواد مفید در پوست آن قرار دارد. البته توصیه میشود قبل از مصرف، سیب را بهخوبی
شستوشو دهید یا از سیبهای ارگانیک استفاده کنید تا از آلودگیهای شیمیایی در
پوست جلوگیری شود.
وی افزود: افراد
مبتلا به مشکلات خاص مانند سندرم روده تحریکپذیر (IBS) یا حساسیت به فروکتوز باید مصرف سیب را با
مشورت پزشک تنظیم کنند. علاوه بر این، افراد مبتلا به دیابت باید میزان مصرف خود
را کنترل کنند، چون سیب حاوی قند طبیعی است.
این کارشناس
ارشد تغذیه در پایان سخنان خود گفت:
مصرف روزانه یک سیب
میتواند به حفظ سلامت عمومی بدن کمک کند. این عادت ساده باعث تقویت ایمنی، پیشگیری
از بیماریهای قلبی و بهبود سلامت گوارش میشود.
دیدگاهها