افق سرعین

پایگاه خبری تحلیلی

افق سرعین

شنبه 25 مرداد 1404

بعد از غذا چای نخورید

بعد از غذا چای نخورید

بعد از غذا چای نخورید توصیه می‌شود چای یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از غذا مصرف شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «افق سرعین»، چای دارای مزایای تغذیه‌ای بسیار از جمله بهبود وضعیت التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی است.

اما مصرف چای بلافاصله بعد از غذا می‌توانند بر روند هضم تأثیرگذار باشند. اگر وعدهٔ غذایی دارای پروتئین باشد، اسید موجود در چای محتوای پروتئین را سفت و هضم آن را دشوار می‌کند.

از طرفی تانن‌هایی که در چای وجود دارد و مسئول ایجاد رنگ قهوه‌ای تیره و مزهٔ تلخ است می‌تواند در جذب پروتئین و مواد معدنی از قبیل آهن، روی و کلسیم اختلال ایجاد کند.

اگزالات موجود در چای نیز باعث اختلال در روند جذب آهن و کلسیم می‌شود. 

کافئین موجود در چای ممکن است از جذب مواد مغذی در سیستم گوارشی جلوگیری کند. 

مصرف چای بعد از غذا می‌تواند شیره‌های گوارشی را رقیق کرده که منجر به سوء هاضمه شود.

توصیه می‌شود چای یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از غذا مصرف شود تا بتوان با کاهش مضرات مصرف چای هنگام غذا از فواید آن استفاده کرد.


انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • بعد از غذا چای نخورید

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه هفت